Серед білого дня в центральній частині міста Городенки, що на Прикарпатті було обікрадено «Мерседес», який належить місцевій мешканці. Потерпіла залишила автомобіль зачиненим і пішла у своїх справах. А коли повернулася, то побачила, що віконце передніх лівих дверцят розбите. З машини зникли ноутбук, мобільний телефон, документація, печатка підприємця та гаманець із кредитною карткою.
Підозрюваного в крадіжці з автомобіля 39-річного коломиянина уже затримали працівники Городенківського райвідділу міліції. Як з’ясувалось, раніше судимий за наркоманію чоловік разом із сином приїхав до сусіднього райцентру, де його увагу привернув «Мерседес», з якого вийшла молода жінка.
За повідомленням першого заступника начальника Городенківського райвідділу міліції Сергія Смижука, під час затримання зловмисника в Коломиї з його машини було вилучено мобільний телефон потерпілої. Ноутбук чоловік «подарував» доньці-школярці, сказавши, що купив у магазині. Успішний колись бізнесмен опустився до банальної крадіжки. Стосовно нього відкрито чергову карну справу за викрадення чужого майна.