У селі Верхній Вербіж Коломийського району, що на Прикарпатті, відбувся українсько-польський бізнес-форум. У його роботі взяли участь представники місцевої влади, підприємці та гості, які презентували різногалузеві бізнесові кола Польщі.
Звертаючись із привітальним словом до учасників форуму, голова Коломийської РДА Михайло Негрич розповів про економічний потенціал району та наголосив: «Ми відкриті для діалогу і співпраці в різних галузях як економіки, так і культури, освіти, медицини, спорту і туризму». А ще запевнив, що керівники району роблять усе для того, щоб бізнес працював прозоро та без бюрократичних перепон.
Спочатку потенційні можливості демонстрували польські бізнесмени, почергово презентуючи свої фірми, що працюють у галузі торгівлі, будівництва, біоенергетики, АПК (насінництво, сезонне вирощування полуниць, малини та вишень), надають косультативно-освітні, охоронні та рекламні послуги тощо.
У свою чергу, господарі, а саме — Асоціація економічного розвитку Коломийщини, представили власний проект. Його реалізують у рамках програми транскордонного співробітництва з відкриття в Коломийському районі Центру першого контакту, який допоможе інвесторам і місцевим підприємцям повноцінно та взаємовигідно провадити свій бізнес. Також польські бізнесмени ознайомились із проектом «Чиста флора», який пропагує великий «Карпатський бренд» та виробництво органічної продукції нашого регіону. Щоб переконати гостей у тому, що на коломийській землі вміють працювати, учасникам польської делегації була запропонована пізнавальна екскурсія підприємствами міста і району.
 
Івано-Франківська область.