На засіданні Асоціації «Французька ділова спільнота в Україні» було презентовано інвестиційний та економічний потенціал Дніпропетровської області.
Подія відбулась у Посольстві Франції в Україні. Зустріч відкрив Надзвичайний і Повноважний Посол Французької Республіки в Україні пан Ален Ремі. Презентацію провів за дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Андрій Муксімов.
Під час зустрічі підписано Меморандум про співпрацю між Дніпропетровським регіональним інвестиційним агентством та Асоціацією «Французька ділова спільнота в Україні». За результатами зустрічі досягнуто попередніх домовленостей про візит французької бізнес-делегації до Дніпропетровської області у травні наступного року.
Серед ініціатив регіональної влади особливий інтерес викликали інфраструктурні проекти — будівництво метрополітену та об’їзної дороги. У заході взяли участь близько 40 керівників французьких компаній, зокрема Renault, Auchan, Maїsadour Semences, Credіt Agrіcole, UkrSіbbank, Schneіder Electrіc, L’Oreal, Alstom, Algeco, EDF та інші.
Як відомо, раніше пройшли презентації Дніпропетровщини на таких міжнародних інвестиційних майданчиках, як Бельгія, Австрія, Американська торгова палата.
Фото надано прес-службою ОДА.
Cлово бере дніпропетровська делегація.