У рамках фестивалю «Ніч у Львові» протягом трьох ночей для туристів провели понад 100 екскурсій, театралізованих дійств у музеях, театрах, храмах та підземеллях княжого міста. Цього року фестиваль проводили вдруге, його відвідали майже 7 тисяч гостей з десяти країн світу.
Мета акції — популяризація Львова та створення нового туристичного продукту. Охочі мали нагоду піднятися на міську ратушу і звідтіля помилуватися нічним містом, могли проїхатися «Чудо-поїздом» або пройтися нічними стежками Личаківського кладовища. Нічних туристів чекали новий стадіон «Арена-Львів», кінотеатри, майстер-класи.
17 листопада у кабінеті міського голови проводив прийом відвідувачів... історик Ігор Лильо, який себе назвав нічним бургомістром. Хто хотів, міг сфотографуватися за робочим столом Андрія Садового. Гості побачили на стінах кабінету автентичні топографічні карти Львова, панорами міста, портрет князя Лева. Посередині — великий круглий стіл, який залишився від попередників. Всі інші меблі — з особистої колекції міського голови. У шафах — повне зібрання творів Івана Франка, історичні видання. На робочому столі — книга записів почесних гостей. Найбільш лаконічним був кронпринц Данії, який залишив на пам’ять три слова: «Тут був принц».
Львів.