Футбол. Як відомо, сьогодні на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться матч групового етапу Ліги чемпіонів між місцевим «Динамо» і французьким клубом ПСЖ. Початок — о 21:45.
На цьому поєдинку працюватиме німецька бригада арбітрів на чолі з 43-річним Вольфгангом Штарком. Ігри першої Бундесліги він обслуговує з 1997 року, а до міжнародних матчів залучається з 1999-го.
У динамівців не дуже гарні спогади про зустрічі із цим німецьким арбітром, який двічі працював на їхніх матчах. У сезоні 2002/2003 на стадії групового турніру Ліги чемпіонів він зафіксував поразку «Динамо» у Турині від «Ювентуса» (0:5), а п’ятьма роками пізніше кияни в тому самому змаганні зазнали домашнього фіаско у матчі з «Ромою» (1:4).
Асистентами Штарка призначені Ян-Гендрік Салвер і Майк Пікел. Додаткові асистенти рефері — Фелікс Цвайер, Тобіас Вельц, резервний арбітр — Марк Борщ.
Анчелотті та його команда
Делегація паризького клубу ПСЖ до столиці України прилетіла вчора й розмістилася у готелі «Хаятт». Тренер гостей — італійський фахівець Карло Анчелотті — взяв на київську зустріч таких футболістів: воротарі — Сільвестр Сірігу, Альфонс Ареола; оборонці — Тьяго Сілва, Алекс, Шеррер Максвелл, Мамаду Сако, Грегорі ван дер Віль, Зуман Камара; півоборонці — Марко Вератті, Блейз Матуіді, Клеман Шантом, Сільвен Арман, Ніколя Дюшез, Тьяго Мотта, Адрієн Рабіот, Могамед Сіссоко; нападники — Златан Ібрагімович, Езек’єль Лавецці, Нене, Гав’єр Пасторе, Гільом Оаро.
Через травми вдома залишилися Матьє Бодмер, Крістоф Жалле, Кевін Гамейро і Жеремі Менез.
Карло Анчелотті спілкувався з представниками ЗМІ у прес-центрі НСК «Олімпійський». На полі цієї арени футболісти ПСЖ провели вечірнє тренування.
***
Київське «Динамо» та його наставники свої заходи провели на тренувальній базі в Кончі-Заспі.
Довіряйте своїм
Футбол. Збірну України має очолити вітчизняний фахівець. Таку думку висловив тепер уже колишній тренер нашої головної команди Олег Блохін:
— Вважаю, що збірну України повинен тренувати наш наставник. Але яким буде рішення федерації, не знаю. Щодо іноземця, то я не цікавлюся чутками. Ще раз наголошую: на моє тверде переконання, головну національну команду має очолювати українець. Треба поважати своїх тренерів...
Срібно-бронзовий сплав
Дзюдо. Прага (Хорватія). Чемпіонат Європи серед молоді. Змагалися 362 спортсмени з 38 країн. На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялися четверо українських дзюдоїстів — Георг Хачатрян (60 кг), Марія Буйок (52), Іванна Макуха (78) та Кеджау Ньяболі (90). «Бронзу» здобув Дмитро Лучин (100).
Визначать претендента
Бокс. Представники суперважкої категорії Кріс Арреола (США) і Берман Стіверн (Канада) проведуть поєдинок за звання обов’язкового претендента на титул чемпіона WBC 26 січня у Лос-Анджелесі. Про це повідомляє вoxіngscene.com. Нагадаємо, що цим титулом нині володіє українець Віталій Кличко.
Поєдинок між Арреолою та Стіверном відбудеться в андеркарді протистояння між чемпіоном WBC і WBA в другій середній вазі американцем Андре Вордом і його співвітчизником — екс-чемпіоном світу в середній вазі Келлі Павліком.