У Кам’янці-Подільському громадська рада ініціювала формування пакета наказів виборців обраному по 193-му округу народному депутату Володимиру Мельниченку (на знімку). 
Громада прагне його підтримки у розв’язанні гострих проблем округу — будівництво об’їзної дороги в Кам’янці-Подільському, модернізація Довжоцького спиртзаводу, повернення причепних вагонів до Одеси та Москви, створення регіонального табору оздоровлення та реабілітації дітей у селах Суржа чи Ісаківці, добудова загальноосвітньої школи №10, спорудження нового будинку культури та підземного переходу біля ринку в Кам’янці-Подільському, надання туристичному Кам’янцю статусу курорту, а його військовому ліцею — статусу національного тощо. 
Подоляни також наполягають на активній роботі нового депутата над законопроектами в галузях соціального захисту населення та економічного розвитку.
Кожен виборець може взяти участь у формуванні цих доручень. Єдине, що просять людей, не наполягати на вирішенні дрібних місцевих проблем, з якими мають справлятися органи самоврядування на місцях.