Баскетбол. Команда Національної баскетбольної асоціації «Фінікс Санс», за яку виступає український легіонер Олексій Лень, виграла матч регулярного чемпіонату у «Денвер Наггетс» — 120:112. Лень, котрий є єдиним представником України в НБА, провів на майданчику 12 хвилин, протягом яких набрав 10 очок (4/5 влучних кидків із середньої дистанції, 2/2 реалізованих штрафних), 3 підбирання (1 в атаці), зробив 2 втрати й отримав 2 персональні зауваження.
«Фінікс» здобув 10 перемогу при 6 поразках і повернувся до вісімки найсильніших команд Західної конференції. Згідно з регламентом чемпіонату НБА по 8 команд з кожної конференції виходять до плей-оф за підсумками регулярного чемпіонату і продовжують боротьбу за титул чемпіона ліги.
Гандбол. Ліга чемпіонів. Групи D. Клуб «Мотор» зазнав домашньої поразки в сьомому турі. Запорожці в київському Палаці спорту поступилися одному з лідерів угорському колективу «Пік Сегеду» — 25:29 (12:16).
Після семи турів «Мотор» з 4 очками посідає четверте місце в групі. Лідирує польський клуб «Кельце» (12 очок). Сегед іде другим.
Наступний поєдинок «Мотор» проведе на виїзді 6 грудня проти аутсайдера групи французького ГК «Дюнкерк».