Хокей. Київ. Палац спорту. Передкваліфікаційний олімпійський турнір. 9 листопада. Польща — Іспанія. 5:0 (1:0, 0:0, 4:0). Україна — Естонія. 10:0 (4:0, 4:0, 2:0). 11 листопада. Іспанія — Естонія. 5:4 (2:0, 1:1, 2:3). Україна — Польща. 5:1 (1:1, 2:0, 2:0).

1. Україна — 9 очок; 2. Білорусь — 6; 3. Іспанія — 3; 4. Естонія — 0.
Безперечно, це приємна подія, але для справжнього святкування час іще не настав. Адже попереду у збірної України — основний відбірний турнір (група F). У ньому наша команда посперечається за вихід на Олімпіаду-2014 з Білоруссю, Данією і Словенією. У групі D зіграють: Австрія, Німеччина і Нідерланди; у групі E — Франція, Велика Британія, Казахстан і Латвія.  На Олімпіаду поїдуть тільки переможці. 
Фото Павла КУБАНОВА.
В «Авангарду» є шанс
Державна служба молоді та спорту бере багатостраждальну реконструкцію льодового палацу «Авангард» під свій контроль. Про це «Голосу України» повідомив голова цього відомства Равіль Сафіуллін.
Він зустрівся з ініціативною групою батьків, чиї діти навчаються в хокейній школі «Сокола», і які, власне, мають тренуватися на льоду «Авангарду». Натомість хлопчаки вже другий рік займаються на погано пристосованій для повноцінних тренувань ковзанці на Оболоні.
За словами Равіля Сафіулліна, вихід із ситуації один — передати профспілковий «Авангард» до муніципальної власності. Саме влада Києва готова у стислі терміни завершити реконструкцію. Все необхідне обладнання вже закуплено.
Нагадаємо, що на льоду авангардівського спорткомплексу має проводити свої домашні матчі в чемпіонаті ПХЛ київський «Сокіл». Як пообіцяв голова державної служби, у разі переходу льодового палацу на баланс міста, орієнтовний термін здачі «Авангарду» — березень—квітень наступного року...