Новозаводський районний суд міста Чернігова 9 листопада виніс вирок у справі ніжинського міського голови Михайла Приходька. Його позбавлено волі на шість років за звинуваченням в отриманні хабара у великих розмірах 15 грудня 2008 року.
Високопосадовець кілька місяців пробув під арештом, а потім його звільнили під заставу 17 тисяч гривень. У ході проведення слідства обвинувачений був повторно обраний міським головою Ніжина.
Як повідомив після суду Михайло Приходько, він оскаржуватиме винесений вирок, вважаючи його несправедливим. Міський голова зазначив, що став жертвою бізнесменів-недоброзичливців, які сфабрикували проти нього справу. Підтвердили це й деякі опоненти високопосадовця. Напередодні суду депутат міськради Максим Багрінцев зробив несподівану заяву про те, що йому пропонували вбити Михайла Приходька. Оскільки опозиціонер, який уже кілька років боровся за відставку міського голови, наважився оприлюднити вищезгадану інформацію, ставити крапку в цій інтригуючій історії поки що рано.
 
Чернігівська область.