Група F. АІК (Швеція, Стокгольм) — ПСВ (Нідерланди, Ейндговен). 1:0. Гол: Бангура, 12.
«Наполі» (Італія) — «Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ). 4:2. Голи: Кавані, 7, 77, 88, 90+3, Федецький, 33, Зозуля, 53.
«Наполі»: Розатті, Фернандес, Ароніка (Пандєв, 73), Брітос, Место, Донадель (Гамшик, 55), Джемаїлі, Інлер, Доссена, Кавані, Варгас (Інсіньо, 55). Тренер — Вальтер Маццарі.
«Дніпро»: Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Одібе, Денисов, Ротань, Канкава, Федецький (Матеус, 86), Алієв (Жуліано, 56), Коноплянка (Чеберячко, 82), Зозуля. Тренер — Гуанде Рамос.
Рефері — Алон Єфет (Ізраїль).
Неаполь. Стадіон «Сан-Паоло». 20 000 глядачів. 14 градусів.
Цього разу Вальтер Маццарі вже не припускався дніпропетровських помилок. Він випустив у стартовому складі 25-річного форварда Едінсона Кавані — уругвайця з італійським корінням, свою головну зірку. Лише сім хвилин знадобилося цьому забивному монстру для того, щоб відкрити рахунок. Отримавши чудову передачу від Джемаїлі і опинившись на ударній позиції, Едінсон впевнено переграв Лаштувку.
«Дніпру» дуже поталанило, що італійці обмежилися лише одним голом у їхні ворота. Тільки десь у середині тайму гостям вдалося дещо відвести гру від свого карного майданчика і створити перший момент. Поступово гра вирівнялася, а потім ініціатива перейшла до підопічних Гуанде Рамоса. Мало того, українські футболісти зуміли зрівняти рахунок стараннями Артема Федецького.
Другий тайм знову почався з атак неаполітанського колективу. Міг забити Інлер, але м’яч пролетів поряд із воротами. А одразу після цієї невдачі господарів відзначився Роман Зозуля. Алієв зробив відмінну загострювальну передачу на єдиного форварда дніпрян у цьому матчі, і той вразив ціль.
Такого розвитку подій Вальтер Маццарі явно не очікував, тому терміново провів подвійну заміну. На полі з’явилися Гамшик та Інсіньо. Цей дует одразу організував голеву атаку, але удар Інсіньо прийшовся в когось із оборонців дніпрян.
Однак неаполітанцям таки вдалося зрівняти рахунок. За тринадцять хвилин до кінця матчу Кавані забив удруге, блискуче виконавши штрафний метрів із двадцяти п’яти.
На жаль, «Дніпро» вирішив зіграти на втримання нічиєї. Однак ця тактика виявилася хибною. За дві хвилини до завершення основного часу Кавані забив свій третій м’яч точним ударом з лінії воротарського майданчика. Але на цьому неаполітанський «деспот» не зупинився. Вже у доданий час він оформив покер.
Свій наступний матч «Дніпро» проведе в Ейндговені 22 листопада. А завершить турнір вдома 6 грудня поєдинком проти шведського клубу АІК. Тепер дніпропетровцям треба бути максимально зібраними, щоб не розтринькати здобутого. Право вийти до плей-оф можна завоювати лише завдяки максимальній зібраності та високій концентрації.