П’ять цукрових заводів, що працюють на Хмельниччині, вже виробили 135 тисяч тонн цукру, що на п’ять тисяч тонн більше, ніж торік. Незважаючи на те, що цукристість коренів цьогоріч нижча, проте це не вплинуло на кількість та якість готового продукту. Ці потенційні втрати компенсує висока врожайність цукристих. В середньому по області вона становить 456 центнерів з гектара, і це є одним із найвищих показників в країні, інформує наш власкор Ірина КОЗАК.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Тернопільщині цьогоріч з'явиться великий сучасний рекреаційний пункт 402
-
2Кредитування аграріїв цього року сягнуло майже 5 млрд гривень 84
-
3Зустрічі і пряме спілкування з молоддю завжди надихають! 69
-
4Законопроєкт щодо врегулювання питання проведення обов’язкової евакуації рекомендовано прийняти за основу 62
-
5Особливості оливи 5w30: економія пального та захист двигуна 52