Керівник Вінниччини Микола Джига, який переміг на виборах до Верховної Ради у 15-му виборчому окрузі, повідомив, що після офіційного оголошення результатів займеться законодавчою роботою.
— Робитиму у парламенті все від мене залежне, щоб рідна Вінниччина відчувала підтримку Верховної Ради, уряду, Президента, — зазначив Микола Джига, подякувавши при цьому за підтримку виборцям Шаргородського, Тульчинського, Томашпільського, Мурованокуриловецького та Чернівецького районів.
Посадовець щиро зізнався, що йому не дуже хочеться залишати роботу у Вінниці. «Посада керівника області відкриває широкі можливості, однак багато питань усе одно необхідно вирішувати на державному рівні, що й робитиму задля блага рідного краю».
Щодо кандидатури свого наступника на посаді голови облдержадміністрації, то, за словами Миколи Джиги, він уже озвучив свої пропозиції з цього приводу главі держави.
— Мені особисто хочеться, щоб це була людина з Вінниччини і насамперед досвідчений аграрій, — уточнив співрозмовник. — Це повинна бути моральна, чесна людина, яка користуватиметься довірою як серед керівників, так і серед усіх земляків».