Верховна Рада шостого скликання працює в пленарному режимі для прийняття державного бюджету на 2013 рік. Про це під час брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. За його словами, наступного разу парламент, швидше за все, збереться після внесення бюджету на розгляд Верховної Ради. Він нагадав, що перед тим, як ухвалити бюджет, потрібне одне засідання для його представлення, два дні — для опрацювання в комітетах і один день для розгляду.
«Якщо наступне засідання буде призначено на 20 листопада, тоді у нас вимальовується формат роботи 20—23 листопада, в якому 23 — останній день, коли розглядатимемо законопроекти. Я не виключаю, що останнє засідання може відбутися четвертого грудня, якщо буде така потреба», — сказав він.
Крім того, О. Єфремов назвав імена чотирьох своїх однопартійців, які увійдуть до складу парламентської Тимчасової слідчої комісії з розслідування правопорушень під час виборів народних депутатів. Це, за його словами, Вадим Колесніченко, Володимир Олійник, Владислав Лук’янов, Дмитро Шпенов. «Хто очолить слідчу комісію, невідомо. Це буде визначати безпосередньо сесійна зала», — сказав він.
О. Єфремов повідомив, що парламент може прийняти постанову, в якій рекомендуватиме Кабміну і Центральній виборчій комісії забезпечити проведення перевиборів на проблемних мажоритарних округах. Оскільки Верховна Рада не має права займатися виборами, тому що це суперечить Конституції. «Ми відповімо ЦВК постановою про можливість проведення виборів, і якщо ці вибори будуть призначені, то Кабінету Міністрів буде рекомендовано виділити на це відповідне фінансування», — сказав парламентарій.