Кіровоградська обласна рада постійно перебуває в творчому пошуку нових, сучасних форм і методів роботи органу місцевого самоврядування: то створили власне робоче місце для кожної постійної комісії, то запровадили практику проведення засідань постійних комісій із демонстрацією робочих матеріалів за допомогою мультимедійного пристрою і повністю відмовилися від використання паперових носіїв.
Нині — чергова інновація: широке застосування обласною радою у практичній діяльності сучасних інформаційних технологій. Відтепер, перебуваючи в конференц-залі, можна спілкуватися через Інтернет у режимі реального часу. Такі нововведення, на переконання голови обласної ради Миколи Ковальчука, який, власне, найчастіше й виступає ініціатором змін, відкривають нові перспективи у взаємодії з депутатським корпусом, органами місцевого самоврядування області та України в цілому, допомагатимуть раціональніше використовувати робочий час.
Кіровоградська область.
На знімку: заступник голови Кіровоградської облради Іван Владов, голова Кіровоградської облради Микола Ковальчук, заступник начальника організаційного відділу, голова профспілкової організації облради Алла Павелко.
 
Фото надане апаратом облради.