У Павлограді відкрито новий міст через ріку Вовча, що є складовою транс’європейського маршруту Е-50.
16 років двосторонній  автомобільний рух на цій ділянці було обмежено через те, що один із двох мостів, які його забезпечували, зруйнувався. Відтак обидва потоки транспорту йшли лише по одному переходу завширшки лише 9,5 метра. У 2011 році місцева влада прийняла рішення демонтувати аварійний міст і побудувати на його місці новий.
— Новий мостовий перехід підвищить комфортність і безпеку руху як у самому Павлограді, так і на міжнародному автошляху Знам’янка—Луганськ—Ізварине, який є однією з головних транспортних артерій не тільки Дніпропетровщини та України, а й складовою транс’європейського автомобільного маршруту Е-50, що пролягає від Атлантики до Кавказу, — сказав під час урочистостей на честь відкриття мосту голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.
Під час будівництва нового мосту було використано новітні технології буронабивних паль у поєднанні з глибоким закладанням фундаментів, що істотно скоротило термін зведення об’єкта. Також було розчищено русло Вовчої, укладено під’їзні шляхи, проведено газопровід через річку.
Тепер тут — двосторонній рух транспорту в належному режимі. А на наступний рік планується провести реконструкцію дорожнього покриття сусіднього, нині діючого, мосту.
До речі, починаючи з 2010 року в області відремонтовано понад п’ять мільйонів квадратних метрів дорожнього покриття. За підтримки Президента України Віктора Януковича побудовано першу чергу окружної дороги Дніпропетровська — 18 кілометрів. Будується друга черга і правобережні з’їзди з Кайдацького мосту. Весь проект буде реалізовано до 2015 року.
Дніпропетровська область.
На знімку: перші по новому мосту через річку Вовчу проїхали «швидкі».
Фото прес-служби облдержадміністрації.