Закон України

Верховна Рада України постановляє:
Угоду (у формі обміну листами) між Урядом України та Організацією економічного співробітництва та розвитку щодо участі в роботі Комітету зі Сталі, підписану 23 листопада 2006 року в м. Києві, яка набирає чинності з дати повідомлення Українською Стороною про виконання всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання нею чинності, ратифікувати. 
Президент України В. ЯНУКОВИЧ.
м. Київ,16 жовтня 2012 року.
№ 5440-VІ.
 

 

Київ, 23 листопада 2006 року

Ваше Високоповажносте,

 

Я маю честь підтвердити отримання Вашого Листа, датованого 16 лютого 2006 DJJ/2006.260sm, в якому йдеться про таке:

 

«Шановний пане Посол,

 

Силою даною мені мандатом Ради Організації, маю честь запросити Україну взяти участь у роботі Комітету зі Сталі згідно з умовами, викладеними нижче.

Комітет зі Сталі функціонує на основі відповідних положень Конвенції Організації з економічного співробітництва та розвитку та Рішення Ради заснування Комітету зі Сталі. Україну запрошено до участі у роботі Комітету зі сталі на рівних умовах з країнами - членами ОЕСР, шляхом:

i)       згоди співпрацювати в рамках діяльності Комітету зі сталі на виконання мандату та, зокрема, шляхом забезпечення інших учасників та Комітету інформацією, що є необхідною для виконання завдань та участі у запровадженні нових видів діяльності Комітету, а також  

ii)     імплементації багатосторонніх рекомендаційних документів, передбачених пунктом 6 додатка Рішення Ради С(78)171.  

Обсяг внесків України до фондів Комітету буде обчислено згідно з правилами Організації, на виконання Резолюції Ради з внесків для постійних країн спостерігачів та неповних членів до Субсидіарних Органів ОЕСР.

 


Його Високоповажності 
А. Гурріа Генеральному секретарю Організації економічного співробітництва та розвитку  

 

В разі згоди Уряду з вищезазначеним, пропоную, щоб текст цього листа разом з Вашою відповіддю складали Угоду між Організацією та Урядом України, яка вступить в силу з дати інформування Урядом України Організації стосовно виконання всіх належних конституційних формальностей, необхідних для її вступу в силу. Кожна сторона може припинити дію цієї Угоди шляхом надання письмового  повідомлення за  рік (12 місяців)  до припинення дії Угоди.»

Я також маю честь підтвердити від імені Уряду України вищевикладені домовленості, та погодитися, щоб Лист Вашої Високоповажності і цей Лист-відповідь вважалися Угодою  між  Урядом України та ОЕСР, яка набуде чинності з дати повідомлення українською стороною про виконання внутрішньодержавних процедур, необхідних для набуття чинності зазначеною Угодою.

Я користуюся цією нагодою, щоб висловити Вашій Високоповажності запевнення у моїй високій повазі.

 

 

                                                                                                                        Володимир Макуха Міністр економіки України