Всеукраїнський конкурс кулінарів відбувся в рівненському ресторані «Спорт».

І справді, шеф-кухар ресторану «Случ» Валентина Карповець (на знімку) з міста Березне разом зі своїми колегами представила такий кулінарний шедевр, що мимоволі замилуєшся. Уявіть собі: пальмове дерево березнівчани зробили з кількох поверхів ананасів, обрамлених виноградом. А дев’ятикілограмовий сом помістив у собі фарш із судака, лосося і натуральних поліських грибів. Парусник виліпили з прісного тіста.
— Не сумніваюся, — каже представниця із Закарпаття, — що господарі завоюють першість. Але ми теж будемо серед переможців. Такі конкурси дають нам можливість повчитися один в одного.
Гран-прі журі присуджено рівненським кооператорам, перше місце — одеситам та іванофранківцям, друге — миколаївцям і хмельничанам, третє — львів’янам, закарпатцям і полтавчанам. Журі вигадало й ще кілька номінацій. Тому без призів з Рівного не поїхав ніхто.
Фото автора.