Директор зоопарку «Казка» і сафарі-парку «Тайган» Олег Зубков представив новий проект — парк чудес «Біла скеля». За його словами, він розташується навпроти славнозвісної Білої скелі в Білогірську на площі 12,5 га. Там будуть казкові замки, замок з привидами, великий фонтан, кінопавільйон, античний театр, вітряні та водяні млини, скульптури. «Сьогодні парк — це вже реальність, виділення земельної ділянки, сподіваюся, перебуватиме на контролі Ради міністрів», — пояснив Олег Зубков. Він також додав, що в планах — побудувати на Білу скелю канатну дорогу.
Крім того, планується створення ландшафтного парку «Суворовський» площею 70 га, центром якого стане 700-річний Суворовський дуб, під кроною якого, згідно з легендами, генерал Олександр Суворов вів переговори з турецькими воєначальниками. Тут передбачається закласти алею полководців, сад, зробити фонтани та озера, альпійські гірки, встановити пам’ятник Суворову.
Ще один проект — зоопарк у Євпаторії на площі 20 га біля в’їзду в місто. За прогнозами підприємця, всі проекти реалізовуватимуться одночасно. При цьому передбачається, що Парк чудес і ландшафтний парк вдасться створити за 2 роки.