Верховна Рада сьомого скликання має діяти злагоджено і продовжити проголошені Президентом реформи. Про це під час інтерв’ю російському телеканалу заявив народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

«Я впевнений, що реформи, проголошені главою держави і підтримані Верховною Радою шостого скликання, буде органічно продовжено і наступним складом парламенту», — наголосив він.
На його думку, подолання викликів, пов’язаних з підвищенням рівня життя громадян, з усуненням наслідків світової кризи для України, все ще залишається пріоритетним завданням для Верховної Ради. Ці виклики є об’єднуючими для всіх політиків. І кожен з кандидатів, який балотувався по списку або по мажоритарному округу, казав, що спрямує свої зусилля на вирішення завдань в економічній, соціальній та політичній сферах. І саме такі прагнення, на переконання Ю. Мірошниченка, зможуть об’єднати парламент і забезпечити його злагоджену роботу.
«Я сподіваюсь, що в нас не буде необхідності шляхом протистояння вирішувати ті чи інші питання. Адже в достатньо поляризованому парламенті шостого скликання питання, які не мали політичного характеру, в багатьох випадках голосувались конституційною більшістю. Тому сьогодні очікувати якихось деструктивних дій від наших колег я не став би. Адже ми зможемо побачити, наскільки відповідально вони підійдуть до обов’язків народних депутатів після того, як свою роботу розпочне Верховна Рада сьомого скликання. І я сподіваюсь, що народні обранці лояльно підтримуватимуть реформи, запропоновані главою держави», — наголосив народний обранець.
Вл. інф.