У Полтаві відбулася вже четверта за ліком «Інтелектуальна барахолка» (на знімку). Вуличну торгівлю зробленим власноруч, а також старими речами, книгами, сувенірами організували молоді викладачі архітектурного факультету технічного університету та їхні добровільні помічники. Так вони допомагали нашим військовим, які захищають Україну від терористів і загарбників. 

Тож своєрідними «касовими апаратами» для розрахунку за придбане стали скриньки найавторитетнішої в обласному центрі волонтерської спільноти «Полтавський батальйон небайдужих».

Митці-початківці й аматори виставили на торги свої картини, листівки, вишиванки, обереги з патріотичною символікою. Серед предметів старовини траплялися справжні раритети. Та особливою популярністю цього разу користувалися «саморобні» смаколики — переважно солодощі та печиво домашньої випічки. А молодий науковець Артур Ароян для всіх охочих провів пішохідну екскурсію історичним центром Полтави, заробивши у такий спосіб майже 900 гривень. Загалом остання «барахолка» поповнила скарбницю захисників Вітчизни на 6635 гривень. Усього під час таких акцій небайдужі полтавці зібрали 21 тисячу 323 гривні.

Полтава.

 

Фото автора.