Жителям села Велихів Володимирецького району віднині не доведеться їздити за десять кілометрів, щоб одержати курс лікування, призначений сімейним лікарем: все необхідне вони вже мають у своєму населеному пункті. Місцевий ФАП не лише капітально відремонтували, а й стовідсотково укомплектували обладнанням.
До того ж у процедурному кабінеті поставили два функціональні ліжка, створивши умови для денного стаціонару, як у повноцінній амбулаторії. На це витратили 200 тисяч гривень з місцевого бюджету та субвенції з держбюджету, яку отримує район за сусідство з Рівненською АЕС. Обслуговуватимуть 660 селян уже три медики.
Крім того, у Володимирецькому районі розробили виїзні графіки чергування патронажних медсестер. Загалом у районі нинішнього року оновлюють шість сільських медзакладів. Торік завдяки реорганізації охорони здоров’я Володимирецького району вдалося зекономити 3,5 мільйона гривень, які спрямували на подальший розвиток медустанов, щоб люди могли одержувати якісну медичну допомогу в найближчому населеному пункті.