Полтавцям, які мешкають на вулиці Уютній (офіційно вона чомусь і називається саме Уютною, а не Затишною), про комфорт нагадує лише назва вулиці. Розбита проїжджа частина, бруд, сміття... Однак найбільше тут бояться початку опалювального сезону, бо щороку він починається з проблем.

От і нині мешканці кількох будинків мерзнуть у квартирах через порив теплотраси. Понад тиждень їм обіцяють аварію ліквідувати, проте робити це, схоже, не поспішають.

Це якесь дежавю, говорять мешканці будинку № 24. Другий рік поспіль щойно розпочинається опалювальний сезон — на подвір’ї викопують величезну яму. Торік через це тепла не було понад місяць.

Як повідомили у ГЖЕД № 2, будинок перебуває на балансі їхньої третьої дільниці. Тепла ж не було не лише на Уютній, 24, а й на Уютній, 26, Пушкіна, 137, 139 та 145. Проте ліквідувати аварію — компетенція не житлово-експлуатаційної дільниці, а турбомеханічного заводу. Колись будинки були у його відомстві, а мережі належать підприємству і нині. Тим часом мешканці як мерзли, так і мерзнуть. І продовжують скаржитися. От і нам листа написали... Може, подіє?