Під час учорашньої зустрічі зі студентами й викладачами Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» прем’єр Микола Азаров не став уподібнюватися занудливому професорові, а запропонував разом помізкувати-подискутувати над кількома життєво важливими питаннями.

Перше. Як отримати престижне, високооплачуване робоче місце?
— Ми прийняли закон про зайнятість. Він зовсім скоро набере чинності. Почитайте його уважно. Він допоможе і вам швидше й міцніше встати на ноги, і дає значні преференції під час приймання на роботу молодих фахівців. Головне — потрібно багато й завзято працювати.
Друга немаловажна тема для молодих людей — це облаштування власного дому.
Микола Янович докладно розповів студентам про надання довгострокових і низьковідсоткових кредитів для придбання житла. Але, вітаючи це, безперечно, гарне починання, без п’яти хвилин випускники вузів знову ставлять запитання: а як заробити цей початковий капітал для першого внеску, якщо його сума обчислюється десятками тисяч, а заробітна плата не перевищує 2—3 тисяч.
— Ми створили молодіжну громадську раду при уряді. Давайте ідеї, давайте разом обговорювати проблеми й шукати шляхи їх подолання, — запропонував прем’єр.
 
Харків.