У Київському палаці дітей та юнацтва відбулися змагання на кращих знавців ПДР. У заході взяли участь команди Дарницького, Дніпровського, Печерського та Подільського районів столиці. Діти, які прибули на цей цікавий двобій, мали чітко і правильно, а головне — швидко відповідати на запитання ведучої.
— Діти — найбільш вразливі з учасників дорожнього руху. Пригоди за їхньої участі нерідко обертаються тяжкими травмами. Тому одне з головних завдань Державтоінспекції — це профілактика саме дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Крім того, діти — це майбутні пішоходи і водії. Тому, як всі разом привчимо їх до зразкової поведінки на дорозі, то таких учасників дорожнього руху ми побачимо в майбутньому. Саме сьогодні спільно з управлінням освіти м. Києва ми проводимо такий захід, як «Брейн-ринг» із Правил дорожнього руху. Ми сподіваємося, що такі змагання ще раз нагадають дітям та дорослим про ПДР, — наголосив під час відкриття змагання Анатолій Курінний.
Гарної та чесної гри всім командам побажала також і керівниця столичної освіти Оксана Добровольська.
Після недовгого жеребкування розпочалась і сама гра. Команди показали досить високий рівень знань Правил дорожнього руху. Однак на те вони і змагання, щоб визначити переможця. Цього разу перше місце виборола команда знавців ПДР Дніпровського району. Але без подарунків з «Брейн-рингу» ніхто не пішов. Усім командам на згадку вручили дипломи від ДАІ, електронні накопичувачі пам’яті, солодощі.
Працівники столичної 
Державтоінспекції упевнені, що знання, отримані під час таких змагань, стануть у нагоді підростаючому поколінню і завдяки цьому зразкових пішоходів та водіїв буде набагато більше.
Відділ зв’язків із громадськістю УДАІ м. Києва.