Майже три роки в судах різних інстанцій розглядалися справи із внесення ясності в питання спадку приватного підприємства. Різні суди по-різному тлумачили положення ст. 61 Сімейного кодексу України. Кінець-кінцем за роз’ясненням я звернувся до Конституційного Суду України, і був вражений тим, що воно було почуте. У вересні, якраз на мій день народження, КСУ прийняв рішення.
Як стало відомо з цього документа, це було досить суперечливе та важке питання, для вивчення якого КСУ залучив фахівців різних наукових установ, і після клопіткої роботи прийняв рішення, яке внесло ясність у це питання. 25 вересня 2012 року Голова КСУ А. Головін як доповідач з цього питання офіційно оприлюднив його.
Я, як громадянин України, надзвичайно задоволений тим, що КСУ приділив мені увагу, детально вивчив підняту мною проблему та дав чітку відповідь, яка допомогла вирішити питання спільної власності, незважаючи на те, що до КСУ надходить маса звернень та подань, завантаженість роботою дуже велика, чималою є й відповідальність за прийняті рішення, оскільки вони остаточні й оскарженню не підлягають.
Я висловлюю щиру подяку Голові КСУ А. Головіну, суддям КСУ, працівникам секретаріату суду за їхню нелегку, але дуже необхідну роботу з розбудови держави Україна в правовій площині.
Бажаю вам здоров’я та витримки, натхнення та поваги від громадян України.
 
Хмельницький.