Я не виключаю, що в наступному парламенті не буде ніяких форматів для консолідації. Про це журналістам заявив народний депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку).
«Ми хочемо продемонструвати своїм виборцям після виборів наступність влади й у динаміці вирішення тих питань, які сьогодні вкрай необхідні для розвитку нашої держави. У нас є цілий пакет документів, які продовжуватимуть розпочатий рух із реформування галузей економічного комплексу», — наголосив він. У перспективі, за його словами, є можливість налагодити роботу економіки в такий спосіб, щоб соціальні проблеми більш перспективно розв’язувалися у нашій країні.
Крім того, лідер фракції Партії регіонів сподівається, що законопроекти про внесення змін до держбюджету будуть проголосовані. Зокрема, за його словами, вишукано додаткові кошти фінансування Національної академії наук України, технічного переозброєння шахт і вирішення питань техніки безпеки шахтарів, купівлі медичної техніки й машин для медустав. Також, підкреслив Олександр Єфремов, Президент і уряд приділяють достатньо уваги диверсифікованості енергоносіїв. Парламентарій упевнений, що ці закони вирішать існуючі проблеми в економіці нашої держави.
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.