Заступник Голови Верховної Ради Микола Томенко спрямував звернення віце-прем’єр-міністру — міністру інфраструктури Борису Колеснікову з вимогою розібратися в ситуації стосовно невиплат заробітної плати працівникам районних відділень Державного агентства автомобільних доріг України на Черкащині.

У своєму зверненні М. Томенко поінформував, що під час зустрічей із мешканцями Черкаської області до нього не раз зверталися стосовно невиплат заробітної плати працівникам районних відділень Державного агентства автомобільних доріг та відповідних державних підприємств.

Зокрема, за інформацією заявників, повідомляє прес-служба Миколи Томенка, у Смілянському, Драбівському та інших районах області зарплати працівникам районних структур Укравтодору не виплачують із серпня. До того ж представники обласного управління пояснюють затримки у виплаті заробітної плати тим, що вони не отримали відповідних коштів.

Заступник глави парламенту вимагає втрутитися в ситуацію Бориса Колеснікова та вжити відповідних заходів для якнайшвидшого погашення заборгованостей із виплат заробітної плати працівникам районних підрозділів Укравтодору і відповідних державних підприємств, а також не допустити подальших затримок в оплаті праці.