П’ятеро невідомих напали у Могилеві-Подільському на Вінниччині на агітатора Анатолія Романчука. Він підтримує одного з кандидатів-мажоритарників.
О пів на десяту вечора нападники перестріли чоловіка у дворі його будинку. Удари супроводжували словами: «Припини агітацію, інакше поплатишся не лише здоров’ям, а й життям». Потерпілого доправили до районної лікарні. Отримані травми не призвели до критичного стану. За номерними знаками на автомобілі «Мерседес», на якому втекли кривдники, міліція перевірила власника авто. Однак з’ясувалося, що такі номерні знаки зареєстровані за іншою маркою автомобіля. Правоохоронці розшукують нападників.
Незважаючи на погрози, агітатор не має наміру припиняти роботу. «Я й надалі агітуватиму виборців за свого кандидата, аж до перемоги на виборах, — каже Анатолій Романчук. — А що так воно станеться, у цьому анітрохи не сумніваюся. На це вказують дані соціологічних опитувань. Найважливіше інше, все більше виборців під час зустрічей висловлюються на підтримку нашого кандидата».