Минулої п’ятниці тренеру збірної України та київського «Динамо» Олегу Блохіну стало зле і він змушений був звернутися за допомогою до лікарів. Ті констатували гіпертонічний криз.

Олега Володимировича помістили в одну зі столичних клінік. Там пояснили, що гіпертонічний криз є не діагнозом, а симптомом. Тому провели ретельне обстеження пацієнта на сучасному медичному обладнанні. В результаті встановили діагноз — тромбоз лівої сонної артерії. Лікарі вирішили провести негайну операцію слабкого проникнення, яка пройшла успішно. Після цього тренер почувається відповідно до післяопераційного періоду.
Після операції в палату до Блохіна пустили президента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса разом з його батьком Михайлом Давидовичем, невропатологом з багаторічним стажем. Суркіс-старший перевірив рефлекси Олега Володимировича. Вони, на думку високодосвідченого лікаря, відмінні.
У зв’язку з недугою Олега Блохіна, збірну України до найближчих матчів відбору чемпіонату світу—2014 з Молдовою та Чорногорією в якості виконувача обов’язків тренера готуватиме Андрій Баль. Таке рішення прийняли на нараді за участю президента ФФУ Анатолія Конькова і членів Виконкому Федерації. Балю допомагатимуть Олександр Заваров та Олег Кузнєцов.