Центральна виборча комісія зареєструвала ще 10 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій. Відповідні рішення були прийняті на засіданні комісії, повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.
Зокрема, офіційну реєстрацію спостерігача отримали шість представників Іспанії, один — Литви, два — Азербайджану і один представник міжнародної неурядової організації CANADEM. Таким чином, станом на шосте жовтня ЦВК зареєструвала 972 офіційно спостерігача, в тому числі від 11 іноземних держав та 20 міжнародних організацій.
Крім того, комісія скасувала реєстрацію 12 кандидатів у народні депутати, які балотувалися в одномандатних округах.
Також ЦВК розглянула скаргу кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 219 О. В. Пабата на дії кандидата у народні депутати в цьому ж окрузі В. Д. Бондаренка. У скарзі суб’єкт звернення просить визнати протиправними дії зазначеного кандидата у народні депутати щодо ведення ним передвиборної агітації, яка, зокрема, полягала у намаганні В. Д. Бондаренка з охороною та групою своїх прихильників зірвати зустріч кандидата у народні депутати О. В. Пабата з виборцями. Після обговорення зазначеної скарги та доданих до неї матеріалів Комісія відмовила О. В. Пабату у задоволенні його скарги за відсутністю належних підстав та доказів.
На завершення засідання Комісія протокольним рішенням доручила члену ЦВК Ю. Г. Донченку звернутися до правоохоронних органів з метою встановлення обставин подання до Комісії заяви про відмову балотуватися кандидата у народні депутати України В. О. Струка, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 104.