Ця дика історія сталася у Дзержинському районі Кривого Рогу. Лікарі повідомили правоохоронців про смерть дитини. Виїхавши на місце пригоди, працівники слідчо-оперативної групи виявили в дитячому ліжечку труп немовляти. Перебуваючи в розпачі, мати не змогла пояснити причину смерті хлопчика. Лише в результаті  судово-медичної експертизи було встановлено, що нею стала закрита травма шиї. В ході проведення слідчих дій за скоєння злочину працівники карного розшуку затримали 43-річного батька померлого малюка.
Того дня, близько 17-ї години, чоловік намагався заспокоїти дитину, але в нього нічого не виходило. Хлопчик почав плакати ще більше. Тоді, тримаючи на руках немовля, він умисно три рази вдарив його тім’яною частиною голови об бильце ліжечка. Після цього «турботливий» тато поклав дитину в ліжко і пішов на кухню хильнути горілки. Повернувшись, через деякий час, він побачив, що дитина не дихає. Мати дитини на момент скоєння злочину поралась на кухні і про те, що сталося, нічого не знала. 
За цим фактом слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління було порушено кримінальну справу за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Дніпропетровська область.