Виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» у Палаці мистецтв зібрала понад 70 підприємств легкої, харчової, хімічної промисловостей, виробників меблів і товарів повсякденного вжитку. Внутрішній рівень споживання на Львівщині дає змогу дбати про внутрішній регіональний продукт. Основною метою ярмарку стала популяризація місцевого виробника.

Досвід європейських країн свідчить, що чотири з п’яти робочих місць дають уже наявні підприємства і лише одне — нові виробництва. Тому місцева влада намагається усіляко підтримувати своїх роботодавців. Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що львівська продукція за ціною та якістю краща від будь-яких аналогів. Купуючи своє, гроші залишаємо у власній хаті. Принцип «свій до свого по своє» має бути формулою успіху для будь-якого міста чи країни.

Біля прилавків відомих львівських фірм вишикувалися довгі черги. Покупці дізналися, що пошитий у Львові одяг продається у Німеччині та Франції, а виготовлені на місцевих фабриках меблі дешевші й надійніші за імпортні.

Під час виставки-ярмарку концерн «Електрон» презентував нову малотоннажну машину багатоцільового використання для комунальників. Новинка легко маневрує львівськими вуличками і, головне, значно дешевша від закордонних зразків. Комплектування доставлятимуть з України та країн СНД. Схожі машини виготовляють лише у Чехії та Німеччині. Якщо закордоном міні-автомобіль для комунальників коштує 100 тисяч євро, то львівський виробник реалізовуватиме вполовину дешевше. Крім того, автомобіль «Електрон» можна використовувати у фермерських господарствах, аеропортах, у будівельній індустрії. Основна особливість у тому, що на базове шасі «Електрона» можна монтувати різноманітне допоміжне обладнання. Універсальний автомобіль може вивозити контейнери зі сміттям, розчищати вулиці, а також поливати чи підмітати дороги.

Виробництво здійснюватиметься на новому дочірньому підприємстві концерну — заводі «Електронмаш». Міська рада вже заклала кошти для закупівлі львівських малотоннажних автомобілів. Наприкінці року концерн «Електрон» презентує ще одну новинку — львівський трамвай.