Бокс. У спорткомплексі «Олімп» міста Южноукраїнська відбувся триденний міжнародний турнір з боксу на призи профкому НАЕК «Енергоатом». У ньому взяли участь 150 спортсменів з Росії, Молдови, Білорусі, Естонії та України, зокрема 15 місцевих боксерів. Змагання присвячувались тридцятиріччю пуску першого енергоблоку Южно-Української АЕС та відповідали усім міжнародним вимогам: насамперед, сучасний ринг (придбаний торік за сприяння профспілки НАЕК «Енергоатом»), велика зала, добре освітлення та належні побутові умови для спортсменів. Спонсори подбали й про те, щоб усі команди на час змагань безплатно забезпечили житлом, а закордонних учасників — ще й харчуванням.
За інформацією відділу роботи з громадськістю та ЗМІ, проводити міжнародні боксерські змагання у спорткомплексі «Олімп», присвячені ювілейним датам Южно-Української АЕС, вже стало доброю традицією. Нинішній турнір — третій такого рівня.
Виборювали першість у чотирьох вікових категоріях: «Школярі» (учасники 2001—2002 років народження), «Юнаки» (1999—2000), «Юніори» (1997—1998) і «Молодь» (1995—1996). Змагалися у три етапи: відбірний, півфінал і фінал. Події на рингу оцінювали 16 суддів, семеро з яких — міжнародної категорії. Загалом було проведено 106 боїв.
До складу южноукраїнської команди входив бронзовий призер юніорської першості Європи Євген Югай (вагова категорія до 52 кг). Гордість і надія тренерів Южноукраїнська не розчарував своїх наставників. Євген разом із Єгором Скомороховим (56 кг) завоювали перші місця у категорії «Молодь». У категорії «Юнаки» на першу сходинку п’єдесталу піднявся Михайло Ільченко з команди господарів (вага 42 кг). У категорії «Школярі» перемоги здобули Євген Катков (32 кг) і Віталій Фуркаленко (34 кг). Загалом п’ять перших і шість других місць — такий урожай боксерів з Южноукраїнська.
Миколаївська область.
На знімку: під час турніру.
Фото надане відділом  роботи з громадськістю та ЗМІ ЮУ АЕС.