На черговому засіданні Центральної виборчої комісії, яке провів заступник голови комісії Андрій Магера, було скасовано реєстрацію 28 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, самовисуванців у зв’язку з поданими ними заявами про відмову балотуватися. З цієї ж причини скасовано реєстрацію деяких кандидатів у народні депутати України, висунутих політичними партіями в одномандатних виборчих округах, повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.
Розглянувши відповідні звернення, ЦВК зареєструвала 93 офіційних спостерігачів від Міжнародної організації зі спостереження за виборами «CІS-EMO» та двох офіційних спостерігачів від Литовської Республіки на чергових парламентських виборах. Отже, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів становить 748 осіб.
Комісія протокольним рішенням доручила члену ЦВК Ігорю Жиденку звернутися до правоохоронних органів з метою встановлення обставин подання до комісії заяви про відмову балотуватися кандидата в народні депутати України В.В. Шпака, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі №191.