«Бюджет на 2013 рік найкраще затверджувати після виборів, але нинішнім складом Верховної Ради, тоді в бюджеті буде менше «хотілок», які народні депутати прагнуть включити під час розгляду цього документа», — таку думку під час учорашнього брифінгу висловив голова парламентської фракції Партії регіонів народний депутат Олександр Єфремов. Також він прогнозує, що уряд передасть проект держбюджету в парламент або наприкінці нинішнього місяця, або на початку наступного. «Тоді в нинішнього складу парламенту буде час для прийняття бюджету на 2013 рік», — спрогнозував він.

Відповідаючи на запитання про можливе повернення до розгляду після виборів законопроекту про наклеп ще нинішнім складом парламенту, О. Єфремов заявив, що для цього навіть теоретично немає часу, додавши при цьому, що він не може прогнозувати, яка думка з приводу законопроекту про наклеп буде в наступного парламенту. Водночас сьогодні з цього питання існують дві точки зору: журналісти різко проти, а люди підтримують.

Що стосується продовження мораторію на продаж землі, то О. Єфремов заявив, що заборона на її продаж діятиме доти, поки не буде прийняте відповідне земельне законодавство.