Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов наголосив: оскільки Президент зробив відповідну заяву щодо законопроекту про наклеп, подальший розгляд цього питання в його нинішньому варіанті неможливий, і будь-яка робота парламенту з цим документом є беззмістовною, бо Президент накладе на нього вето. 
«Я підтримую, що цей документ треба зараз зупинити, і, якщо буде воля парламенту, відправити проект на розгляд до Венеціанської комісії, — сказав політик. — І якщо фахівці Венеціанської комісії вкажуть на серйозні розбіжності в цьому документі з європейським законодавством, до цього треба дослухатися. Якщо вони підтвердять, що це цілком прийнятний спосіб юридичних відносин у державі, отже, до цього теж треба прислухатися».
Крім того, О. Єфремов зауважив, що особисто він підтримує запровадження кримінальної відповідальності за наклеп, адже проблема з поширенням недостовірної інформації справді існує, і вона особливо загострюється під час виборчих кампаній. І особисто голосував би за цей законопроект і в другому читанні. Як приклад парламентарій назвав один факт із кандидатом у депутати на минулій виборчій кампанії: його батько брав участь у Другій світовій війні, однак політичні опоненти поширювали інформацію, начебто він був поліцаєм. І після таких звинувачень чоловік помер.
Лідер регіоналів також звернув увагу на те, що за один робочий день розглянути понад 100 запланованих питань неможливо, а тому треба розглянути ті законопроекти, які вже підготовлено.