Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати І. А. Жирікова, висунутого Політичною партією «Справедлива Україна», та Т. М. Макаренко, висунутої Партією «Соціалістична Україна», в одномандатному виборчому окрузі № 96, у зв’язку з поданими ними заявами про відмову балотуватися. Скасовано реєстрацію трьох уповноважених осіб політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», трьох уповноважених осіб Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» в одномандатних виборчих округах та зареєстровано натомість інших.
Анульовано також оформлення уповноваженої особи Політичної партії Українська платформа «Собор» в одномандатному виборчому окрузі № 17 та довіреної особи кандидата в народні депутати В. В. Іванова, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі
№ 127, у зв’язку з поданою ним заявою про припинення повноважень його довіреної особи.
Як повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК, у зв’язку з невідповідністю вимогам виборчого закону відповідного подання кандидату в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 94 С. М. Морозюку відмовлено в реєстрації його довіреної особи. Водночас зареєстровано довірених осіб кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах у п’яти регіонах України.
Розглянувши відповідні звернення, ЦВК зареєструвала 11 офіційних спостерігачів, зокрема: 3 — від Національного демократичного інституту міжнародних відносин (НДІ), 2 — від міжнародної неурядової організації «CANADEM», 1 — від Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі, 3 — від Республіки Польща та 2 — від Сполучених Штатів Америки на чергових парламентських виборах. Таким чином, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів становить 578 осіб.
Після відповідного обговорення комісія відмовила в задоволенні запиту на інформацію журналісту незалежного порталу «Пороги» Д. В. Королю щодо надання автобіографій та фотографій кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах, утворених у межах Запорізької області, поданих ними при реєстрації, оскільки, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», ЦВК як розпорядник зазначеної інформації не має права її поширювати. Разом з тим вирішено надати Д. В. Королю біографічні відомості зазначених кандидатів у народні депутати.
Крім того, відмовлено в задоволенні запиту на інформацію С. В. Вивюрки щодо надання засвідчених копій документів, поданих до комісії для реєстрації кандидатів у народні депутати України в загальнодержавному багатомандатному та одномандатних виборчих округах, оскільки протягом встановленого законом строку розгляду зазначеного запиту від заявника не надійшла відповідна плата за надання інформації, передбачена частиною третьою статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Комісія розглянула скаргу політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», в особі В. В. Карпунцова — представника цієї партії у ЦВК із правом дорадчого голосу. У скарзі суб’єкт звернення просить комісію визнати такою, що не відповідає вимогам виборчого закону, бездіяльність окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 20 стосовно невжиття заходів для розірвання договору, укладеного між зазначеною ОВК та М. П. Вілюком, який одночасно є юристом Горохівського районного штабу Партії регіонів у цьому окрузі. Після відповідного обговорення комісія відмовила в задоволенні зазначеної скарги, у зв’язку з відсутністю підстав для задоволення. Водночас ЦВК звернула увагу цієї ОВК на необхідність неухильного дотримання вимог Закону України «Про вибори народних депутатів України» та Порядку розгляду скарг виборчими комісіями. 
На завершення засідання внесено зміни до складу деяких окружних виборчих комісій.