Шахи. У Дніпропетровську відбувся Міжнародний шаховий фестиваль «Дніпропетровська осінь», присвячений пам’яті відомого шахіста Олександра Мороза.
У головному жіночому гросмейстерському турнірі перше місце посіла чемпіонка України Оксана Грицаєва, яка представляла Феодосію, друге — в Ольги Калиніної з Тернополя, Євгенія Долуханова з Вірменії стала третьою. В open-турнірі переміг шахіст зі Львова Юрій Вовк, друге місце — в дніпропетровчанина Дмитра Кононенка, третє — в Юрія Кузубова із Краматорська.
— Щодо дитячого турніру, то він відбувався у напруженій драматичній боротьбі, — розповів директор-розпорядник фестивалю, міжнародний гросмейстер Геннадій Гутман. — Багато хто виконав розряди. Родзинкою було те, що ми проводили нагородження навіть п’ятирічних шахістів, хоча зазвичай нагороджують тільки з семи років.
Як зазначив член виконкому Федерації шахів України, міжнародний арбітр Олег Товчига, кожен такий фестиваль є значною подією не тільки для Дніпропетровська, а й для всієї України. Тим паче, що в цьому турнірі себе показали шахісти із семи країн.