Народний депутат від Компартії Спиридон Кілінкаров рекомендує владі Луганщини «очистити свої лави від корупціонерів». «У Луганській області в усіх невдачах і прорахунках місцевої влади завжди винен хтось, тільки не вона, — висловлює свою думку парламентарій. — То в неї були винуваті дніпропетровські, потім помаранчеві, тепер у всіх гріхах звинувачують комуністів. Здавалося б, протягом двадцяти років вона тільки те й робить, що міняється кріслами, але економічний стан Луганщини на тлі інших областей стає тільки гірший». С. Кілінкаров також звернув увагу на той факт, що місцева влада перешкоджає в одержанні жителями регіону достовірної інформації. Зокрема, йдеться про громадсько-політичну газету «Наш выбор», проти якої сьогодні триває судовий процес, і загалом про засоби масової інформації області, які «закривають перед комуністами двері».
Він упевнений, що жодні протиправні дії місцевої влади, спрямовані на приховування інформації про свою діяльність, не зможуть зашкодити людям одержувати достовірну інформацію.
«Опускаючись до абсурдної брехні й наклепу, ці діячі забувають про одне, що вони живуть у відкритому суспільстві, й навіть перекривши нам доступ до засобів масової інформації, закриваючи наші друковані видання, вони нічого не доб’ються. Ми знайдемо способи донести правду людям!» — резюмував Спиридон Кілінкаров.
 
Луганська область.