Футбол. Кубок України. Матчі 1/16 фіналу.
22 вересня. «Сталь» (Алчевськ) — «Арсенал» (Київ). 2:3. «Чорноморець» (Одеса) — «Металург» (Донецьк). 2:0.
23 вересня. «Авангард» (Краматорськ) — «Зоря» (Луганськ). 1:1 (пенальті — 4:3). «Шахтар» (Стаханов) — «Одеса». 2:1. «Сталь» (Дніпродзержинськ) — «Іллічівець» (Маріуполь). 0:6. «Десна» (Чернігів) — «Ворскла» (Полтава). 0:2. «Гірник-Спорт» (Комсомольськ, Полтавська область) — «Таврія» (Сімферополь). 0:2. «Жемчужина» (Ялта) — «Дніпро» (Дніпропетровськ). 0:1. «Кремінь» (Кременчук) — «Нива» (Тернопіль). 0:2. «Геліос» (Харків) — «Говерла» (Ужгород). 0:1. «УкрАгроКом» (Головківка, Кіровоградська область) — «Металург» (Запоріжжя). 1:1 (5:4). «Славутич» (Черкаси) — «Волинь» (Луцьк). 1:3. «Севастополь» — «Кривбас» (Кривий Ріг). 2:1. «Кримтеплиця» (Молодіжне) — «Карпати» (Львів). 0:2. «Оболонь» (Київ) — «Металіст» (Харків). 1:4.
З кубкової дистанції, граючи проти «братів менших», зійшли «Зоря» і запорізький «Металург». Якщо луганці поступилися одній з найсильніших команд Першої ліги, то в селі Головківка (Олександрійський район Кіровоградської області) відбулася справжня сенсація. Місцева команда — лідер змагань групи Б Другої ліги — хоч і за пенальті, але здолала представника Прем’єр-ліги — запорізький клуб.
Не просто було «Дніпру» в Ялті. Лише один точний удар Калинича на 15-й хвилині приніс йому перемогу над «Жемчужиною» (котра нині йде на останньому місці у групі Б Другої ліги) і перепустку до 1/8 фіналу.
— Вийшов типовий кубковий матч. Зазвичай команди з нижчих ліг супермотивовані, — сказав тренер дніпрян Гуанде Рамос. — Додам, що поле було у важкому стані — практично неможливо на ньому грати. І це позначилося на діях нашої команди. У підсумку ми пройшли далі, що було нашою основною метою. І тепер ми повинні думати про наступний кубковий етап.
Лише в додатковий час «Волинь» зламала опір черкаського «Славутича». Натомість «Металіст», «Іллічівець» надпереконливо здолали свої суперників. Але головна подія не тільки цієї стадії, а й всього турніру відбувалася на «Донбас Арені».