Минулої суботи в селі Залісся Шацького району урочисто відкрили ще одну ділянку кільцевої дороги довкола озера Світязь. Відтепер, щоб це кільце зімкнулося, потрібно капітально відремонтувати лише 5,6 кілометра шляху до урочища Гряда. Рівно стільки ж було введено в експлуатацію 22 вересня. Роботи виконувало ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». На них довелося витратити 11,3 мільйона гривень. До кінця року село Пульмо отримає відмінне шосейне сполучення як з райцентром Шацьк, так і з селом Світязь. Нова магістраль, загальна протяжність якої 17,7 кілометра, привабить до цього озерного краю нових інвесторів, сприятиме розвитку індустрії відпочинку.

Зауважимо: раніше через погані дороги шлях від райцентру до села Пульмо, яке розташоване на перешийку озер Світязь і Пулемецьке, займав 30—40 хвилин. Після завершення ремонту його можна подолати за 8—10 хвилин.
На знімку (зліва направо): голова Шацької райдержадміністрації Володимир Найда, народний депутат України Григорій Смітюх, голова ОДА Борис Клімчук, голова Шацької районної ради Володимир Голядинець перерізають символічну стрічку на реконструйованій ділянці дороги.
Фото автора.