Безліччю цікавих масових заходів, а ще 258-кілограмовим яблучним пирогом відзначив свій черговий день народження Кіровоград. Три доби вісім майстрів — кухарів і пекарів кафе «Зустріч» і «Bon apetі» — працювали, створюючи цей 10-метровий подарунок рідному місту. Більше шестисот яєць та двохсот кілограмів борошна пішло на його приготування.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День пам’яті Героїв Крут 120
-
2Відбулася презентація Стратегії Головного слідчого управління «Управління розслідуванням міжнародних злочинів, скоєних в контексті збройного конфлікту» 76
-
3Освітній семінар на Роменщині 59
-
4Комітет з питань економічного розвитку відстежує використання на практиці інструментів підтримки індустріальних парків 56
-
5Вступ України в НАТО важливий та необхідний для всіх 55