Центральна виборча комісія затвердила єдині кошториси видатків чотирьох окружних виборчих комісій одномандатних виборчих округів № 7, 97, 104, 112 для підготовки та проведення парламентських перегонів на загальну суму 12 млн. 620 тис. 112 гривень. Цією сумою профінансовано 456 дільничних виборчих комісій (ДВК), які входять до складу зазначених ОВК. Таким чином, повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, станом на 20 вересня 2012 року ЦВК затвердила єдині кошториси видатків окружних виборчих комісій усіх 225 одномандатних виборчих округів на загальну суму 860 млн. 663 тис. 968 гривень. Також комісія встановила порядок передачі ДВК закордонних виборчих дільниць виборчих бюлетенів та форми документів, необхідних для реалізації зазначеного порядку.
З метою однакового застосування положень виборчого закону та постанов ЦВК комісія затвердила роз’яснення щодо порядку підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці та складення протоколів ДВК про підрахунок голосів після закінчення голосування. А також роз’яснення щодо складення протоколів окружної виборчої комісії про підсумки голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі в межах одномандатного виборчого округу та в одномандатному виборчому окрузі на виборах народних депутатів.
Водночас Центрвиборчком скасував реєстрацію кандидатів у народні депутати
Р. Є. Демчака та Л. В. Куліченка, які балотуються в одномандатних виборчих округах № 18 та 150 відповідно у порядку самовисування, у зв’язку з поданими ними заявами. А також реєстрацію шести уповноважених осіб політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», трьох уповноважених осіб політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», однієї уповноваженої особи політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Громада» в одномандатних виборчих округах, та зареєстрував натомість інших. Крім того, анульовано оформлення довіреної особи кандидата у народні депутати Т. Б. Платонової, зареєстрованої в одномандатному виборчому окрузі № 142, у зв’язку з поданою нею заявою про припинення повноважень її довіреної особи. Разом із тим, зареєстровано довірених осіб кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах 10 регіонів України.
Також ЦВК оформила 14 офіційних спостерігачів від Міжнародної організації зі спостереження за виборами «CІS-EMO» на чергових парламентських виборах. Таким чином, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів становить 526 осіб.
Дослідивши рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду, яким визнано протиправними та такими, що порушують вимоги виборчого закону, дії кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 86 А. Б. Диріва щодо проведення передвиборчої агітації в приміщенні органу місцевого самоврядування, комісія оголосила йому попередження.
Під час засідання внесено також зміни до складу деяких окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 року.