Баскетбол. Київський «Будівельник» успішно зіграв контрольний матч у Франції проти міcцевого клубу «Квімпер» — 81:54. Найрезультативніші в українській команді: Лайонс — 17 очок, Кривцов — 13, Горбенко — 11, Єгоров, Ділейні — по 8.
Футбол. Прихильники гри в очікуванні чергового протистояння найтитулованіших вітчизняних клубів. 23 вересня на «Донбас Арені» в Донецьку відбудеться матч 1/16 Кубка України між «Шахтарем» і «Динамо».
Рефері зустрічі призначено Анатолій Жабченка із Сімферополя, а його асистентами — Миколу Левка з Чернівців та одесита Ігоря Бицкала. Четвертий арбітр — харків’янин Костянтин Труханов. Його земляк Олександр Кран проінспектує роботу рефері. Загальну організацію з проведення поєдинку покладено на ще одного харків’янина — делегата ФФУ Миколу Курилка.
***
Першість країни. Перша ліга. 11-й тур. «Буковина» (Чернівці) — «Олександрія». 1:1. «Зірка» (Кіровоград) — «Нафтовик» (Охтирка). 1:0.
Хокей. Регулярний чемпіонат ПХЛ України. 18 вересня. «Беркут» (Київ) — «Донбас-2» (Донецьк). 4:0 (0:0; 3:0; 1:0).
***
Компанію AEG, яка володіє клубом НХЛ «Лос-Анджелес Кінгз» і його домашньою ареною «Стейплз-центр», виставлено на продаж. Представники її власника, мільярдера Філіпа Аншуца, повідомили, що шукають покупця, готового придбати компанію, яка також володіє розважальними закладами у центрі Лос-Анджелеса і має частку у професійній футбольній команді «Лос-Анджелес Гелексі».
«Досягнувши успіху в управлінні командою і перетворивши AEG на одного зі світових лідерів у сферах нерухомості, спорту та розваг, який володіє стратегічними активами, ми вирішили, що настав час передати компанію новому кваліфікованому власнику», — заявив Кеннон Гарві, президент корпорації Аншуца.
За інформацією «Los Angeles Tіmes», наразі невідомо, наскільки просунувся процес продажу компанії і чи є вже потенційні покупці. Якщо угода відбудеться, це буде другий мегапродаж у Південній Каліфорнії цього року. Раніше за рекордні для світової спортивної індустрії 2,15 мільярда доларів продали місцевий бейсбольний клуб «Лос-Анджелес Доджерз».
Нагадаємо, що «Лос-Анджелес Кінгз» є чинним володарем кубка Стенлі. Колись у складі цього клубу разом з легендарним Вейном Гретцьким грав киянин Дмитро Христич.