У зв’язку з надходженням до ЦВК численних звернень кандидатів у народні депутати України та окружних виборчих комісій щодо можливості відкриття рахунків виборчих фондів кандидатів у народні депутати України поза строками, встановленими виборчим законом, Комісія прийняла рішення звернутися з відповідним зверненням до Національного банку України. Як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, у зверненні Комісія звертає увагу на те, що виборчий закон не містить заборони щодо строку відкриття установою банку рахунку виборчого фонду кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі після спливу десятиденного строку з дати його реєстрації ЦВК. А також просить довести свою правову позицію до відома комерційних банків України для недопущення випадків необґрунтованих відмов у відкритті зазначених рахунків. 
Під час засідання також зареєстровано уповноважених осіб від партій, учасників виборчого процесу, та довірених осіб кандидатів у народні депутати в одномандатних виборчих округах у 10 регіонах України. 
Під час засідання Комісія оголосила попередження кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 223 за використання інших коштів, крім коштів виборчого фонду, при фінансуванні своєї передвиборної агітації, а також за порушення обмежень проведення передвиборчої агітації, встановлених виборчим законом. Зазначене рішення прийняте Комісією після розгляду та обговорення відповідних заяв інших кандидатів у народні депутати в цьому окрузі та доданого до них рішення Київського апеляційного адміністративного суду, яким визнано протиправними дії кандидата у народні депутати.