Учора Президент Віктор Янукович під час поїздки в Одеську область побував на відкритті в селі Троїцьке Біляївського району нової загальноосвітньої школи 1—3 ступеня навчання. Вона 22 роки була в розряді довгобудів, а сьогодні є найкращою в Одеській області. В. Янукович передав комплект обладнання для комп’ютерного класу і тисячу примірників навчальної літератури.

Кошторисна вартість будівництва становить 58 100 000 грн. Фінансування здійснювалося за рахунок державного й обласного бюджетів. Навчальний заклад розрахований на 700 місць.

Також глава держави ознайомився з планом реконструкції міжнародного аеропорту «Одеса». Як повідомив директор аеропорту Олексій Кочанов, першу чергу реконструйованого аеропорту буде здано в експлуатацію в 2014 році.

Голова Одеської обласної держадміністрації Едуард Матвійчук поінформував Віктора Януковича про хід виконання в регіоні соціальних ініціатив Президента, що в Одеській області реалізуються в рамках програми «Народний бюджет».

Крім того, під час робочої поїздки в Одеську область В. Янукович взяв участь у відкритті після реконструкції дитячого садка в обласному центрі, вручив ключі від легкових автомобілів ветеранам Великої Вітчизняної війни, інвалідам-чорнобильцям, воїнам-афганцям.

На нараді із представниками районів Одеської області, керівниками найбільших підприємств промисловості та сільського господарства йшлося про перспективи розвитку України й Одеського регіону, про ті завдання з перетворення в життя соціальної політики, які необхідно вирішувати.

 

Одеська область.

ДОВІДКОВО

Міжнародний аеропорт «Одеса» за обсягом пасажирських перевезень посідає третє місце в Україні. За шість місяців 2012 року він обслужив 381,5 тис. пасажирів, що на 11,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року. На сьогодні загальна пропускна спроможність аеровокзального комплексу становить 400 пасажирів на годину.