Центральна виборча комісія зареєструвала 30 офіційних спостерігачів від міжнародної громадської організації сприяння розвитку виборчих технологій «За справедливі вибори», два — від міжнародної неурядової організації «CANADEM», одного — від Міжнародного Республіканського Інституту та шість — від Республіки Польща на чергових парламентських виборах. Таким чином, як повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату ЦВК, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів становить 464 особи.
Також комісія внесла зміни до складу деяких ОВК, утворених відповідно до постанови ЦВК від 26 серпня 2012 року № 604 («Про утворення окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року»). Крім того, ЦВК своєю постановою встановила форми виборчих документів дільничних та окружних виборчих комісій щодо підрахунку голосів виборців на дільницях та встановлення підсумків голосування.
Комісія скасувала реєстрацію кандидатів у народні депутати України О. М. Доренського та О. Ю. Волкова, які балотуються в одномандатних виборчих округах № 54 та № 80 відповідно у порядку самовисування, у зв’язку з поданими ними заявами.
Під час засідання було також зареєстровано низку уповноважених осіб: дві — від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», вісім — від партії Наталії Королевської «Україна — Вперед» та три — від політичної партії Українська платформа «СОБОР» в одномандатних виборчих округах.
Водночас Центрвиборчком скасував реєстрацію довіреної особи кандидата у народні депутати В. З. Босака, зареєстрованого в одномандатному виборчому окрузі № 125, у зв’язку з поданою ним заявою про припинення повноважень його довіреної особи. Натомість оформлено довірених осіб кандидатів, зареєстрованих в одномандатних виборчих округах у восьми регіонах України.
Разом з тим, комісія відмовила кандидату у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 117
М. І. Данилківу в реєстрації його довіреної особи, оскільки відповідне подання не відповідає вимогам виборчого закону.