Унаслідок ДТП у Гадяцькому районі загинуло троє молодих людей, одна особа тяжко травмована. Пригода трапилася на 52 км шляху Гадяч—Охтирка. 27-річний водій автомобіля «Шкода» зіткнувся з МАН-54, за кермом якого був 53-річний громадянин Росії.
Водій легковика і 15-річна пасажирка, отримавши смертельні травми, загинули на місці. Ще одна 16-річна дівчина, яка перебувала в салоні «Шкоди», була доправлена до Гадяцької центральної районної лікарні, де померла від отриманих тілесних ушкоджень. 18-річний пасажир легковика нині у тяжкому стані перебуває в медзакладі — він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом лівої гомілки та ушкодження грудної клітки.
Як повідомили кореспонденту «Голосу України» в територіальному управлінні МНС у Полтавській області, на місці аварії довелося працювати й еменесникам — сюди виїздило відділення державної пожежно-рятувальної частини №24 міста Гадяч.
До речі, на цій автотрасі поблизу Полтави 13 вересня загинув і 73-річний велосипедист. Характерно, що він теж потрапив під колеса вантажівки МАН... Деталі обох ДТП з’ясовують слідчі.