Футбол. Знову доля звела київське «Динамо» і паризький ПСЖ. В останньому в історії розіграші Кубка УЄФА навесні 2009 року ці команди зустрічалися на етапі 1/4 фіналу. Тоді на стадіоні «Парк де Пренс» («Парк принців») була нічия — 0:0, а в Києві — динамівська вікторія — 3:0. Але то вже історія...
Ще в неділю київське «Динамо» вилетіло до Франції. Команда зупинилася в готелі «Courtyard Parіs Neuіll», що на бульварі Віктор Гюго, 58. Причину прибуття до місця проведення матчу за два дні, а не напередодні, як це робиться традиційно, Юрій Сьомін пояснив так:
— По-перше, ми змушені проводити поєдинок через три дні на четвертий. По-друге, хлопцям треба як слід виспатися після тригодинного перельоту, щоб вийти на тренування в нормальному стані, а не просто з літака.
Юрій Павлович відповів на кілька наших запитань.
— Що найбільше турбує напередодні матчу з ПСЖ?
— Трохи занепокоєні станом Ярмоленка, котрий зазнав мікротравми у поєдинку збірної України проти Англії. Але, сподіваємося, що Андрій відновиться до гри.
— Ваш асистент Сергій Ребров їздив на матч ПСЖ. Після повернення він надав вам корисну інформацію про суперника?
— Звісно. Крім того, на матчі парижан із «Тулузою» побував інший мій помічник — Борис Ігнатьєв.
— Хто точно не зможе зіграти проти ПСЖ?
— Усі зможуть. І Гармаш готується, і Ярмоленко...
Наша репортерська команда на стадіоні «Парк де Пренс» спостерігала за тренуванням динамівців.
А минулої п’ятниці, коли «Динамо» приймало «Карпати», ПСЖ удома проводив матч чемпіонату Франції.
ПСЖ — «Тулуза». 2:0. Голи: Пасторе, 38, Ібрагімович, 69.
ПСЖ: Сірігу, Жалле, Алекс, Саго, Максвелл, Пасторе (Шантом, 70), Матюіді, Менез (Нене, 76), Верратті (Арман, 83), Мотта, Ібрагімович.
Наставник парижан італійський фахівець Карло Анчелотті прокоментував цю перемогу своєї команди:
— Матч з «Тулузою» підтвердив, що наші гравці набирають форму. Тому впевнений, що в поєдинку з київським Динамо ми ще додамо. Я нарешті знайшов оптимальний склад, тож у зустрічі Ліги чемпіонів з киянами змін у ньому не буде.
 
...Рефері паризького протистояння призначено Бйорна Кейперса з Нідерландів. У Парижі сьогодні цілком нормальна погода. Удень 20 градусів, під час матчу, звісно, буде трохи прохолодніше. Але головне, щоб була нормальною температура динамівської гри. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалі 2+2.
 
Віктор БРАНИЦЬКИЙ (з Парижа).