Бокс. За інформацією авторитетного німецького видання Bіld, чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко хоче провести щонайменше ще один бій. Навесні 2013 року він планує зустрітися з британцем Девідом Хеєм. Родзинкою зустрічі є те, що вона нібито має відбутися у Києві.
Футбол. ФК «Шахтар» відзначений нагородою Асоціації європейських клубів у номінації «Найкращий соціальний проект». Церемонія вручення нагород ECA Awards—2012 відбулася у Женеві (Швейцарія).
За час роботи проекту футболісти «Шахтаря» відвідали сім інтернатів та дитбудинків, яким надали матеріальну допомогу, а тренер команди Мірча Луческу на власні кошти і пожертвування гравців команди відкрив дитячий будинок сімейного типу.
Основною метою проекту «Сирітству — ні!» є проведення інформаційної кампанії, спрямованої на просування ідеї національного усиновлення та сімейних цінностей. European Club Assocіatіon об’єднує 201 провідний футбольний клуб із 53 країн Європи.
***
Арбітри Юрій Вакс із Сімферополя та одесит Віктор Швецов, котрих раніше дискваліфікували на тривалі терміни, повертаються до обслуговування матчів Прем’єр-ліги. Про це повідомив Комітет арбітрів ФФУ.
Обидва рефері отримали призначення на 9-й тур як резервні судді: Вакс працюватиме на матчі «Іллічівець» — «Волинь», а Швецов буде четвертим арбітром поєдинку «Таврія» — «Кривбас».
Хокей. Матчем у Донецьку розпочався черговий чемпіонат ПХЛ України. «Донбас-2» — «Сокіл» (Київ). 4:0. 
А от перша команда донецького клубу, котра виступає в Континентальній хокейній лізі (КХЛ), два останні матчі регулярного чемпіонату програла: в Москві ЦСКА — 3:5 і в Празі «Леву» — 0:1.
ХK «Донбас» підписав контракти із двома шведськими тренерами найвищого рівня — Стефаном Бергквістом і Ларсом Ліссперсом.
Перший стане тренером команди «Донбас-98» у хокейній академії, котру створює донецький клуб. У ній та клубній школі Ліссперс відповідатиме за технічні й фізичні навички, також він обійме посаду заступника директора академії.
Обидва мають репутацію висококваліфікованих і дуже досвідчених хокейних фахівців. Відзначають їхні високі моральні якості. На цьому наголосив Джим Бритен — директор з розвитку дитячого та юнацького хокею, а згодом — і академії ХК «Донбас».
Баскетбол. Завершилися відбірні ігри чемпіонату Європи—2013 серед чоловіків. Фінальний турнір відбуватиметься з 4 по 22 вересня у Словенії.
Вісім команд були звільнені від відбору: Словенія (країна-організатор Євробаскета), Іспанія, Росія, Македонія, Литва, Греція, Франція та Велика Британія (учасники кваліфікаційного та фінального турнірів Олімпіади-2012).
До них приєдналися ще 16 збірних, які пройшли крізь сито відбору: Україна, Чорногорія, Ізраїль, Сербія, Німеччина, Швеція, Хорватія, Боснія, Грузія, Латвія, Польща, Фінляндія, Бельгія, Італія, Чехія і Туреччина.